donderdag 23 augustus 2018

Happiness = Handmade

Vandaag mijn laatste Make & Take verzorgd bij Doe@Ding, zoals altijd weer een gezellige ochtend! Natuurlijk zal ik ook echt nog wel bij Doe@Ding te vinden zijn... maar niet meer elke maand op vaste tijdstippen. Dus vond ik het leuk om een mini-knutsel-cadeautje voor de dames mee te nemen. Op mijn facebook liet ik de dichtgeplakte zakjes al even zien. Hieronder nogmaals en daaronder de foto met 'wat er nu eigenlijk in zat', haha. Het is maar een klein gebaar, maar toch... ik vond het leuk om te doen. 


Zoals ik in mijn vorige berichtje al een beetje liet weten is het tijd voor andere hele leuke dingen, die ook weer veel tijd kosten, haha. Het zal jullie vast en zeker niet ontgaan zijn dat de eerste 4 Craft stencils die ik voor Marianne Design heb mogen ontwerpen onderweg zijn! Jeey!! Vanaf dit weekend zijn ze verkrijgbaar in de hobbywinkels!


Maar het is niet de bedoeling dat het bij deze 4 Craft stencils blijft... ik ga mijn ontwerp-droom najagen en die krijgt steeds meer vorm! Vandaar minder workshops en minder/andere blogberichten. Tijd voor de volgende stap!!!

Lieve groetjes, Marleen

5 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit Marleen. En spannend wat er allemaal komen gaat, superleuk!
    Groetjes Boukje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk Marleen. Succes wat je allemaal gaat voorbereiden hopen dat we nog wel jouw mooie kaarten mogen te bewonderen.
    We wachten maar af.
    Grt van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel succes Marleen met jouw creatieve uitdagingen! Zien we hier wel voorbijkomen allemaal!
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het gaat ook om het gebaar. Ik blijf je volgen, ben wel benieuwd wat er nog meer komt. In ieder geval daarin veel succes maar vooral veel plezier!
    Met de stencils die ik zaterdag hoop te ontvangen heb ik nog meer plannen😉
    Groetjes Cecile

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een droom die uitkomt Marleen!!
    Dat is toch ontzettend genieten, dat je je creativiteit zo kan gebruiken om anderen mensen blij te maken met jou ontwerpen. Ik hoop dat er ook nog eens wat dessinpapier van jou hand wordt uitgebracht.
    Maar eerst genieten van deze craftstencils. Ik ga binnenkort naar de beurs in Rijswijk en de paddestoel staat op mijn boodschappenlijstje!
    Wat heb je leuke cadeautjes gemaakt zeg, dat is toch een verwennerij om dit te krijgen!

    Liefs Janneke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je mijn blog bezoekt.
Berichtjes vind ik ontzettend leuk, dus laat er gerust een achter.
Ik lees ze allemaal met heel veel plezier!

Bedankt en lieve groetjes, Marleen