Buttons/pagina's

                                       

Over mij...Van mijn ouders heb ik de prachtige naam Marleen gekregen, ben geboren in '86, gelukkig getrouwd, moeder van twee geweldige jongens, paperartist en productdesigner voor Marianne Design. Hier op mijn blog vind je al mijn creatieve ideeën, werkstukken en materialen welke ik heb mogen ontwerpen voor Marianne Design!

__________________________________________________________________________________


Kijkje in mijn Knutselkast!

De een heeft een eigen knutselkamer, een ander misschien zelfs een hele hobbyzolder... maar ik heb een knutselkast! Vaak hebben we gedacht 'misschien toch ook maar eens de zolder verbouwen', daar is veel meer ruimte. Maar ach... gewoon lekker beneden bij mijn man en kinderen is toch het fijnst.

Dus vandaag neem ik jullie mee voor een kijkje in mijn knutselkast!


We hebben deze oude broodkast (veranderd door een ander tot computermeubel) gevonden in een tweedehands winkel en omgetoverd tot mijn knutselkast. Zittend voor (of liever half erin, haha) mijn kast breng ik heel wat uurtjes door! Voor mij het fijnste plekje in ons huis...


Ja echt! Dit is het plekje waar ik al die kaarten maak voor op mijn blog en voor publicaties, de plek waar ik al mijn ideetjes uitwerk en waar ik de Craft stencils teken. Met zoals je ziet heel veel laatjes, vakjes en bakjes, haha. 


Maar wat zit er nu allemaal in de laatjes, vakjes en bakjes... van alles en nog wat. Van Stansjes die ik toch maar niet op de kaart heb geplakt, tot touwtjes, lintjes, steentjes, glitters, gaatjestangen, papertapes, embossingpoeder, inkten, plakband, embossingfolders, markers, scharen, potloden... kortom heel veel.


In een van mijn laatjes zitten ook wat waterverf materialen verstopt. Iets wat ik ook erg leuk vind om te doen, maar wat alleen echt lukt als ik me 'verveel'... en ik verveel me niet zo vaak, haha. Dus doe het maar heel af en toe. 


Wat natuurlijk ook niet ontbreek in mijn kast zijn de materialen van Marianne Design en dat zijn er heel heel veel. Van steentjes en stempels tot paper blocs... ik wordt er helemaal gelukkig van al dat moois.


Ook hebben de Craft stencils die ik tot nu toe al heb mogen ontwerpen inmiddels hun eigen plekjes gekregen. Een map vol met een nieuw stencil in de originele verpakking en de stencils die ik gebruik, zitten in een grote bak waar ik makkelijk bij kan.


En uiteraard ontbreken ook de bergen en bergen Collectables, Craftables en Creatables niet!
Ooit (toen ik de kast kocht een paar jaar geleden) had ik verzonnen om 'ja let op!'.... om AL mijn mallen op de deuren te plakken met magnetisch tape. Leuk idee! Na twee deuren volledig vol te hebben geplakt kwam ik er achter dat ik toch nog wel wat mallen ergens anders moest opbergen. Daarvoor heb ik bijvoorbeeld nog een hele la, een bak en een paar mappen gebruikt.


Tja, het fijnst aan deze kast... als ik klaar ben, of nog niet (en het ziet eruit alsof er een bom in is ontploft) dan schuif ik het werkblad naar binnen, doe de deuren dicht en alles is netjes opgeborgen!


Hoop dat jullie het leuk vonden!
Lieve groetjes, Marleen

16 opmerkingen:

 1. Super leuk! Een super idee voor onze computerkast die erigenlijk op de nominatie stond om weg te gaan. Maar na jouw verhaal toch nog maar een nachtje over slapen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow... wat een geweldige kast heb jij. Handig hoe je de mallen hebt opgeborgen, lekker overzichtelijk.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig! Wat een goed idee die strips op de deuren 🤩. Lekker hoor, poppetje gezien, kastje dicht en weg is de rotzooi. En toch lekker bij de kids. 😉

  Groetjes
  Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een geweldig leuk verhaal, het ziet er gezellig uit zo ik zit altijd in de achterkamer die zit vast aan de woonkamer heb ik toch gezellig contact met mijn man en net als jij ben je klaar dan doe ik de schuifdeur dicht en niemand ziet het
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super zo'n kast. Je weet tenminste wat voor ruimte je hebt en als de deuren dicht zijn zie je er niets meer van! Ik heb een hobbykamer en kom nog ruimte te kort soms! Moet ook nodig eens ruimen. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waow Marleen wat is dit mooi alles in 1 kast.
  Echt heel erg netjes allemaal. Ik heb mijn mallen allemaal netjes in bakken zitten met magneetvellen.
  Super ik kan niks anders zeggen opgeruimd staat netjes.
  Grt van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhhh....ik wil ook zo'n kast, maar vrees wel dat die minstens 2x zo groot moet zijn whahahaa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een betoverende kast ! Super !
  Bedankt om dat te delen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super, dat we een kijkje mogen nemen in jouw knutselkast. Je wordt vindingrijk met de ruimte die je hebt. Nog heel veel knutseluren gewenst...... in de kast �� Gr. Cecile

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fantastisch leuk om zo uitgebreid in je knutselkast te kunnen kijken!
  Dat je maar heel veel gelukkige uurtjes op dit heerlijke werkplekje mag doorbrengen, met al je lieve man/mannetjes om je heen.
  Liefs, mam.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om dit te zien. Ik had in mijn vorige huis ook zo'n kast beneden. Als ik eerlijk ben mis ik hem nog wel eens. Een heerlijk knus plekje voor mij alleen. En om dan na het knutselen de deuren dicht te doen zodat niemand de 'rotzooi'kon zien hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb een beetje hoek in gebruik, in een kamertje op de begane grond, maar de huiskamer.
  Ik zou het gezelliger vinden in de huiskamer, maar ja, dat is echt geen ruimte voor.
  Ik ben een beetje jaloers op jou mooie kast.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Marleen,
  Wat een leuke ontwerpen/teksten maak je.
  Ik koop ze met plezier en maak er leuke kaarten mee.
  Ik wilde de lente/paasteksten CS 1043 kopen maar jammergenoeg staat daar een fout in.
  HELE fijne paasdagen moet zijn HEEL fijne paasdagen.
  Het woord HEEL (=Bijwoord) slaat op fijn =heel fijn. Maar HELE (is hier bijvoeglijk gebruikt) slaat nu op paasdagen wordt dus hele paasdagen. Dit is geen kritiek maar een tip!
  Als er een verbeterde versie komt koop ik de tekst graag.
  Met vriendelijke groet,
  Tineke Geilman-Vink
  t.geilman@xs4all.nl
  Hellevoetsluis

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Marleen,
  Ik heb je pas "ontdekt" en vind je kaarten apart en prachtig. Ik heb er een aantal opgeslagen. Je kaart met de prachtige stans "Gefeliciteerd met stempels erbij" (KJ1721) heeft me deze doen bestellen. Nu zoek ik alleen nog de stempels van de blaadjes op die kaart, want ze staan niet bij de gebruikte materialen. Kan je me zeggen waar ik ze kan bestellen? Ik heb gezocht bij MD en Karin, maar ze niet kunnen vinden. Alvast bedankt en groeten, Anke

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je mijn blog bezoekt.
Berichtjes vind ik ontzettend leuk, dus laat er gerust een achter.
Ik lees ze allemaal met heel veel plezier!

Bedankt en lieve groetjes, Marleen