Buttons/pagina's

    

Over mij...

Van mijn ouders heb ik de prachtige naam Marleen gekregen, ben geboren in '86, gelukkig getrouwd, moeder van twee geweldige jongens, paperartist en productdesigner voor Marianne Design. Hier op mijn blog vind je al mijn creatieve idee├źn, werkstukken en materialen welke ik heb mogen ontwerpen voor Marianne Design!


__________________________________________________________________________________


Kijkje in mijn Werkkamer!

Zoals veel van jullie wel eens hebben gelezen hier op mijn blog ben ik begonnen met een knutselkast. De kast stond bij ons jaren lang midden in de woonkamer! Gelukkig kon hij makkelijk open en dicht zodat je de rommel 'snel' kon verstoppen. Tja, en mijn pc stond ergens in een hoekje van de woonkamer. Niet super gezellig, maar wel heel handig.

Eind 2020 zijn we verhuisd naar een nieuwe woning. Een woning met een extra plekje! Mijn man verzon het nog eerder dan ik... maar die extra ruimte is geweldig om een werk-/knutselkamer voor jou van te maken. Hoe lief is dat!

Inmiddels is die werk-/knutselkamer af en heb ik er een heerlijk plekje voor mezelf van gemaakt. Hierbij neem ik jullie graag mee...


Wanneer je binnenkomt kijk je gelijk tegen mijn zithoekje met luie stoel aan, die staat op een heerlijke plek in de zon van mijn zonovergoten kamer. Het zwarte rek aan de muur gebruik ik wanneer ik bezig ben met het maken van een collectie materialen die bij elkaar moet gaan passen. Daar kan ik het allemaal ophangen en in een oogopslag bekijken. 


Vanuit de luie stoel kijk je naar de andere kant van de kamer. Ook daar zit een net zo groot raam, dus ik heb overal daglicht. De kast zit vol met magazines en Collections van Marianne Design, knutselspullen en heel veel mallen. Op de tafel staat mijn stansmachine (Big Shot) en heb ik het houten bord liggen waar ik mijn werkstukken op fotografeer. Dat plekje heeft geen direct zonlicht maar daar valt wel het daglicht mooi naar binnen. Perfect dus!


De knutselkast waar ik net over schreeft... die is er nog steeds! Die is gewoon te handig en fijn om in te knutselen. Deuren open, plank eruit trekken en beginnen maar. Alles binnen handbereik en genoeg plek om een flinke rommel te maken, hahaha.


Gelukkig hadden we voor mijn pc genoeg ruimte over, dus ook die heeft een eigen hoekje in mijn kamer gekregen. Achter de pc breng ik immers ook erg veel tijd door... en zoals je ziet hangen er ook twee kaartenrekjes. Wanneer ik iets heb gemaakt (dat niet voor een publicatie is... want dat moet vaak snel worden verstuurd), gaat het daar een poosje in. Kan ik er lekker naar kijken, hihi... daar kan ik echt van genieten.

Hoop dat jullie het leuk vonden!
Lieve groetjes, Marleen