buttons

                                                    

donderdag 25 januari 2018

Marianne Design challenge blog - Challenge 194 en mijn afscheid :(

Vandaag even een iets ander berichtje... de kaart hieronder is namelijk mijn laatste bijdrage voor het Marianne Design challenge blog. Ik heb na lang twijfelen besloten om te stoppen met het MD challenge blog (blijf wel gewoon bij Marianne Design in het team hoor!). Het was geen makkelijke beslissing, maar ik moest wat keuzes gaan maken. De afgelopen maanden zijn er veel nieuwe dingen op mijn pad gekomen. Gelukkig allemaal hele leuke dingen... (zoals de MATS bootcamp). Maar wel dingen waar veel tijd in gaat zitten en alles bij elkaar begint nu te veel te worden. Ik heb bijna 4 jaar mee mogen en kunnen doen met het MD challenge blog en heb er echt van genoten! Heb met heel veel plezier geknutseld aan alle leuke, uitdagende en originele challenges. Om vervolgens met net zoveel plezier al jullie gezellige blogs te bezoeken voor jullie prachtige werkstukken!! Dus bedankt allemaal!

Uiteraard gaat de challenge blog gewoon door! Dus vandaag gaat challenge 194 van start. De uitdaging voor deze challenge is verzonnen door Jenny en zij wil graag een winterkaart zien. Ook zien we graag weer minimaal 3 andere materialen van Marianne Design terug op je kaart of werkstuk.

Zoals jullie zien heb ik er een winterse verjaardagskaart van gemaakt.
Veel plezier met de challenge.
Lieve groetjes, Marleen


Gebruikte materialen Marianne Design:
Clear stamps: CS0987 (Felicitaties)
Collectables: COL1437 (Eline's mice family) - COL1438 (Eline's outfits) -
COL1439 (Eline's Christmas decoration)
Creatables: LR0329 (Flags)
Enamel dots: PL4513 (Baby blue)
Glitter paper: CA3104 (snowpaper)
Pretty Papers bloc: PB7054 (Crafty Patterns)

Klik op het logo hieronder om naar het Marianne Design challenge blog te gaan...


27 opmerkingen:

 1. Ik zal je super leuke voorbeeld kaartjes missen.
  Veel suc6 met al je andere creatieve dingen.
  groetjes Maura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms moet je keuzes maken. Ze zullen je vast erg gaan missen. Dit is een super leuke kaart! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd doen wat je hart je ingeeft Marleen en we gaan zeker nog veel van jou beleven en wens je heel veel plezier bij wat je allemaal gaat doen! Wat een prachtig laatste kaartje als DT, heel leuk de vilten details en je vlaggenlijn is heel gaaf! Ze blijven enig de muisjes en heb erg genoten van je kaarten die je allemaal hebt gemaakt voor het challenge blog, maar ook daarnaast super fijn om hier te kijken!!!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marleen wel jammer, maar ik begrijp jouw besluit. Het is ook altijd moeilijk een beslissing te nemen. Maar wel fijn dat je bij MD blijft.
  Het tekenen doe je ook graag wat ik van jouw zie knap werk! Je hebt het in je hand wat ik al eerder las. Leuk allemaal.
  Maar deze winterkaart met de muizen is ook weer prachtig gemaakt.
  Lieve groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms moet je inderdaad keuzes maken, ook al zijn die dan soms moeilijk. Maar wel te begrijpen.Wat een prachtige winterse kaart heb je gemaakt met de muisjes. Mooi met het vilt wat je erop verwerkt hebt.
  Succes met wat je andere dingen.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke nieuwe uitdaging ben je aangegaan Marleen. je kan inderdaad mooi tekenen het ziet er erg leuk uit. Je moet af en toe eens weer wat nieuws. We blijven je vast wel zien op dit blog. Heel veel succes ermee. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor ons heel jammer, maar je moet je eigen hart volgen en doen wat je het allerliefst doet.
  Heel veel succes gewenst, met deze unieke kans.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zal vast een moeilijke beslissing geweest zijn Marleen om zulke leuke bezigheden te laten vallen...maar goed dat daar andere leuke dingen voor in de plaats komen
  Bedankt voor je vele creatieve voorbeeldjes net al deze winterse verjaardagskaartweer een toppertje met die schattige muisjes

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een superleuke laatste kaart van jou op het challenge blog Marleen. Ik ga je daar zeker missen en hoop dat je mij en anderen kunt blijven inspireren met jou creaties. Ik blijf je in ieder geval volgen en hoop dat dit ook andersom voor jou geldt.

  Laat het mooie nieuwe verder op je pad komen en dat je daar ook veel plezier in mag hebben.

  Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een lief kaartje Marleen, ze zullen je creativiteit missen in het team.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer Marleen, ik genoot altijd erg van jou superleuke kaarten die je maakte voor de challenge van Marianne Design. Maar zo te lezen ben ik niet helemaal getreurd, je gaat nog verder op je eigen blog. Ik blijf je volgen hoor, en bedankt voor de mooie voorbeelden, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. We zullen je missen Marleen , met al je ontzettend leuke creatieve dingen die je maakte.
  Maar soms moet je keuzes maken...veel plezier met je andere creatieve bezigheden.
  Wat een ontzettend leuke winterse kaart!!!

  Annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bedankt voor alle prachtige creaties die je met ons deelde !!
  En veel plezier en succes met all...wat je gaat doen in de toekomst ..
  We zien je vast nog wel hoor, groetjes van Epie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Keuzes zijn niet makkelijk, maar als je iets kunt doen wat je nóg leuker vindt, ga ervoor! Veel succes en dank zover voor je creaties en inspiratie. Groetjes Ela

   Verwijderen
 14. Dank je wel voor al de leuke creaties die je gedeeld hebt! Veel succes met alle andere leuke dingen die je gaat doen!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer Marleen dat je gaat stoppen maar ook een goede beslissing voor jezelf denk ik. We kunnen nu eenmaal niet alles tegelijk hè en dan is het soms goed om een plekje aan een ander te geven.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuke kaart weer! Echt heel jammer dat er mee ophoudt, ik hoop nog wel veel mooie kaarten op je blog te zien met mooie MD materialen en je fantastische patronen. Ze zijn altijd super! Verder wens ik je veel succes met je nieuwe uitdagingen!

  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige kaart! Ik kan me wel indenken dat je keuzes moet maken. Er komt geleidelijk elke keer wat bij en voor je het wet heb je wat teveel op je bordje en je wilt alles 100% doen.
  Succes met alle andere leuke dingen! We zullen wel zien wat dat allemaal gaat worden! Ik heb zo'n gevoel dat we andere dingen van jou gaan tegenkomen....
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een gaaf winters kaartje heb je gemaakt! Logisch dat je keuzes gaat maken, je kan niet alles en soms komt er iets nieuws (misschien nog wel leukers) voorbij... En je gaat gelukkig niet helemaal stoppen met de toffe spulletjes van Marianne Design, dus we kunnen blijven genieten van je geweldige creaties... en gezellige patroontjes...en fantastische tekeningen... Je hebt het nog druk genoeg! :)
  grt. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een schatje van een kaart Marleen.
  Soms moet je keuzes maken, dat is nou eenmaal niet anders. Maar zo te lezen heb je er goed over nagedacht en dan is het ook goed.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ow, hoe schattig! Ik blijf een grote fan van de muisjes.
  De reiskoffer is ook super leuk geworden.
  Ennuh...verstandig hoor, om niet al te veel hooi op je vork te nemen ;)
  liefs, mam.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hele leuke, vrolijke kaart met de sneeuwbal gooiende muisjes. Gelukkig blijf je wel bij MD zodat we van je mooie creatie's met hun spulletjes kunnen blijven genieten. Soms moet je gewoon keuzes maken anders wordt het gewoon teveel.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Marleen,
  Wat jammer dat je het DTblog gaat verlaten. Maar inderdaad je hebt gave dingen ervoor in de plaats dus ook super leuk om je daarover weer te volgen ;)
  Wat heb je een super leuk kaartje gemaakt!
  Ik geniet altijd van je inspiratie!
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Je kaartje is prachtig maar logisch dat je andere dingen op je pad laat komen en vooral als je zo onwijs mooi kunt tekenen, daar moet je wat mee doen.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Weer een superleuke creatie Marleen, veel succes met alles wat op je pad komt, ik heb genoten van de creaties en blijf je volgen,
  lieve groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 25. schitterend afscheids kaartje voor het challenge blog van MD. Dat is zeker een moeilijke keuze maar je moet je gevoel volgen hoor. Veel succes en plezier met hetgeen wat er op je pad is en komt.
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Heel verrassend dit nieuws, want je bent zo een vaste waarde bij MD. Maar zoals je zegt, je blijft wel in het MD team :) Dus we zien je leuke kaartjes zeker verder passeren! Superkaartje heb je hier ook weer gemaakt en zo leuk met het mutsje in vilt ! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je mijn blog bezoekt.
Berichtjes vind ik ontzettend leuk, dus laat er gerust een achter.
Ik lees ze allemaal met heel veel plezier!

Bedankt en lieve groetjes, Marleen