Buttons/pagina's

    

donderdag 1 september 2022

Eline's Dieren DIY verjaardagskalender - September

September... het jaar is voorbij! Want vorig jaar September is de geweldig leuke Eline's Dieren DIY verjaardagskalender uitgekomen. 

Mijn idee was om elke eerste van de maand een pagina te laten zien.  Dat heb ik nu een jaar lang gedaan, want vandaag is het 1 september. Het jaar is rond dus hierbij de laatste maand van de kalender... 

Deze maand kijken we in een onderwaterwereld. Deze heb ik dan ook gevuld met plantjes, zeesterren, een krab en verschillende visjes. Helaas zijn deze super leuke Collectables van Eline niet meer verkrijgbaar... maar ik had ze nog liggen en ze waren hierbij wel heel toepasselijk.

Hartelijke groetjes, Marleen

Materialen Marianne Design: 
Collectables: COL1431 (Eline's Tropical fish - NIET MEER LEVERBAAR), COL1433 (Eline's Seagull & friends - NIET MEER LEVERBAAR)
Kalender: PB7061 (Eline's Dieren DIY Verjaardagskalender)
Rhine stones: CA3136 (Silver), CA3157 (Light blue)

Florence cardstock: 
013 - Mandarin
028 - Kiss
031 - Ruby
045 - Ocean
052 - Steel
096 - Black
097 - White

Tja, dat was hem dan toch echt de 12de maand van de kalender die ik heb gedecoreerd en zoals jullie hieronder kunnen zien is de kalender nu echt vol!


Klik op het overzicht om deze te vergrootten.

Met het label 'Eline's Kalender' in de sidebar rechts, kun je al deze blogberichten met de grote foto's en gebruikte materialen terugvinden.

6 opmerkingen:

Gezellig dat je mijn blog bezoekt.
Berichtjes vind ik ontzettend leuk, dus laat er gerust een achter.
Ik lees ze allemaal met heel veel plezier!

Bedankt en lieve groetjes, Marleen