Buttons/pagina's

    

zondag 6 november 2022

Paper Craft - Advent calendar 2022

Wat gaat het snel... nog een week of 7 dan is het al Kerstmis. Dit jaar heeft Marianne Design (voor de 2e keer) een Advent kalender uitgebracht en daar heb ik aan mee mogen werken!

Inmiddels al weer even geleden kreeg ik van Marianne de vraag of ik de verpakking van de Advent kalender voor dit jaar wilde ontwerpen. Een geweldig gave maar toch ook best spannende opdracht... dus stiekem ben ik best heel trots op het eindresultaat en kregen zelfs mijn sneeuwpoppen en autootje een plekje op de cover. 

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk ook de vraag 'Wat zit er dan achter de deurtjes?!' Dat ga ik natuurlijk niet verklappen,  hihi. Wel kan ik een tipje van de sluier oplichten... er zitten (uiteraard) materialen in voor het maken van Kerstkaarten, maar ook voor het maken van kaarten in andere thema's en... alles is nieuw ontworpen!

Heb jij er al een bemachtigd? 
Deze Paper Craft - Advent calendar 2022 is te vinden onder de productcode CA3179 en verkrijgbaar bij jou favoriete hobbywinkel.
Hebben ze hem niet? Vraag er dan naar! Ze kunnen er vast en zeker een voor jou bestellen.  

Nu nog wachten tot 1 december... dan mag hokje nummer 1 open!

Hartelijke groetjes, Marleen

2 opmerkingen:

  1. Oh what a fun idea getting an advent calendar that has craft goodies hidden inside. I still have the old advent calendar I used to open every year as a child. Just pictures inside, but it's always been a treasure to me.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat gaaf zo win actie. Ik doe graag mee om zo nog mee mooie kaarten te maken

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je mijn blog bezoekt.
Berichtjes vind ik ontzettend leuk, dus laat er gerust een achter.
Ik lees ze allemaal met heel veel plezier!

Bedankt en lieve groetjes, Marleen