Buttons/pagina's

    

maandag 13 maart 2023

Winnaar GiveAway - Beterschap

Wederom wil ik jullie heel hartelijk bedankt voor alle leuke en lieve reacties op mijn blog en Instagram.  Zo te lezen hebben veel van jullie mensen in de omgeving die helaas ziek zijn, net geopereerd of herstellende... heel veel sterkte en beterschap voor iedereen! Of je nu wel of niet gewonnen hebt, hopelijk maken jullie toch allemaal een lieve kaart om diegene heel veel beterschap te wensen.

Zoals beloofd heb ik vanochtend de winnaar geloot! Dat is deze keer een dame geworden die mee heeft gedaan via mijn blog: 


De winnares is Cards made by Patricia!

Van harte gefeliciteerd met het winnen van deze GiveAway! Zouden je mij een berichtje willen sturen met daarin je adresgegevens, dan zorg ik ervoor dat het setje jou kant op gaat.

Bedankt allemaal voor het meedoen.

Hartelijke groetjes, Marleen

12 opmerkingen:

  1. Hoi Marleen, wat een verrassing om te zien dat ik de winnaar ben van dit leuke setje. Dank je wel. Ik zal je een mailtje sturen.
    Groetjes,
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd Patricia en bedankt Marleen voor de kans deze set te winnen.

    Lieve groet, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd Patricia en veel knutsel plezier!
    groetjes Crealientje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog van harte met het mooie pakketje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ben je het zoeken naar leningen en hypotheken beu, of word je voortdurend afgewezen door banken en andere financiële instellingen of een microfinancieringsregeling. Hiermee willen wij u informeren met 100% garantie dat wij leningen van elk bedrag aanbieden tegen een rentepercentage van 2% per maand. Wij verstrekken LENINGEN voor bedrijfsontwikkeling. concurrentievoordeel/bedrijfsuitbreiding. Zorg ervoor dat we gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch zijn. en deelnemende financier voor onroerend goed en elke vorm van zakelijke financiering, wij verstrekken langlopende leningen van maximaal twee tot vijftig jaar en alle rentetarieven en berekenen en maken jaarlijkse betaling mogelijk E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com.

    Wij bieden de volgende soorten leningen aan en nog veel meer;

    * Persoonlijke leningen (lening zonder onderpand)
    * Zakelijke leningen (onbeveiligde lening)
    * Consolidatielening
    * Combinatielening
    * Verbouwing

    Om contact op te nemen voor het zoeken naar een lening, antwoordt u met uw e-mail-ID, zodat ik u meer kan sturen ter goedkeuring
    Bedankt, neem contact met ons op via e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com
    bel of WhatsApp: +393512114999

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zou jullie allemaal willen aanbevelen aan een geloofwaardige en oprechte particuliere geldschieter die mijn lening aan mij goedkeurde binnen enkele uren na zoveel mislukte pogingen om een lening te krijgen. Ik was verrast en blij dat de particuliere geldschieter me redde en me een lening met 2% rente, neem nu contact met haar op als u een dringende lening nodig heeft E-mail: christywalton355@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heeft u een lening nodig tegen een lage rente Heeft u een slecht of geen krediet? Heb je geld nodig om een bedrijf te starten? Heeft u een autolening nodig? U wilt uw huis oversluiten? Heeft u groot kapitaal nodig om een grootschalig bedrijf op te starten. neem contact met ons op via: richardcosmos5@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heeft u online een echte lening nodig om uw rekeningen veilig te stellen? Een nieuw bedrijf starten? Heeft u een persoonlijke lening nodig? of Zakelijke lening, vraag snel en gemakkelijk een lening aan om een nieuwe financiering van uw projecten te starten tegen de goedkoopste rente van 2%. Heeft u een lening van welk bedrag dan ook nodig? Heeft de bank of Payday Loan Company uw leningaanvraag geweigerd vanwege uw lage kredietscores of gebrek aan onderpand? en u heeft dringend een persoonlijke of zakelijke lening nodig om uw bedrijf te herfinancieren, uw rekeningen te betalen, uw slechte kredietproblemen op te lossen, een eigen huis te kopen en te bezitten? etc. neem nu contact met ons op via e-mail:(richardcosmos5@gmail.com)

    Lening aanbod

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heb je een lening nodig? Stuur in dit geval een e-mail naar: dakany.endre@gmail.com

    Heb je een lening nodig? persoonlijke leningen? zakelijke lening? hypotheek? Landbouw- en projectfinanciering, SNELLE LENINGEN. Heeft u een lening nodig om uw schulden af te betalen, uw rekeningen te betalen of een leuk bedrijf te starten? ? Wij verstrekken alle soorten leningen met 2% rente! E-mailadres voor contact: (dakany.endre@gmail.com)

    Dringende leningaanbieding.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo,

    Wij zijn gecertificeerd om de volgende soorten leningen of elke vorm van financiering aan te bieden: Onderhandse lening? Zakelijke leningen? Schuldconsolidatielening? Uw huis verbeteren? Investeringslening? Kredieten beschikbaar? Persoonlijke leningen? Commerciële leningen? Gecombineerde lening? Consolidatieleningen? Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op: (richardcosmos5@gmail.com)

    Dringende leningaanbieding.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heb je een lening nodig? persoonlijke leningen; zakelijke leningen; hypotheken; landbouwprojecten en -projecten financieren? wij geven allerlei soorten leningen met een rentepercentage van 2%! E-mailcontact? richardcosmos5@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je mijn blog bezoekt.
Berichtjes vind ik ontzettend leuk, dus laat er gerust een achter.
Ik lees ze allemaal met heel veel plezier!

Bedankt en lieve groetjes, Marleen